Started on June 2, 2018Summer

Summer Schedule PDF

Gymnastics and Ninja Zone Summer 2018

Class NameMondayTuesdayWednesdayThursdayFridaySaturday
Mom & Me (45min, 2 yrs)10:15am10:15am
Cubs (45min, 3yrs)5:45pm5:30pm10:30am11:15am
5:15pm
11:15am9:30am
SuperCubs (1 hour, 4-5 yr)4:15pm
5:45pm
9:15am
11:15am
12:00pm
4:15pm
10:45am
12:30pm
4:15pm
5:15pm
9:15am
10:15am
11:15am
4:15pm
5:15pm
9:15am
10:15am
Advanced SuperCubs (1 hour, 4-5 yr Invite Only)10:15am
12:15pm10:15am
Developmental Girls (1 hour, 6+ yrs Level 1)3:15pm5:15pm11:15am
4:15pm
6:45pm
Pink Girls (1 hour, 6+ yrs Level 2)5:15pm4:30pm
5:30pm
6:15pm
12:30pm
4:15pm
5:45pm
6:15pm
10:15am
4:15pm
4:45pm
5:15pm
10:15am
Red Girls (1 hour, 6+ yrs Level 3)3:15pm
4:45pm
5:45pm
4:15pm
4:45pm
5:15pm
9:15am
4:15pm
5:45pm
6:15pm
Developmental Boys (1 hour, 6+ yrs Level 3)4:15pm5:15pm4:30pm9:15am
9:15am
Intermediate Boys (1 hour, 6+ yrs Level 2)5:15pm10:15am
5:15pm
Lil Ninja (50 min, 3-4.5 yrs)1:00pm1:00pm
Ninja White (50 min, 5-11 yrs Level 1)4:15pm
6:15pm
4:15pm4:15pm
5:30pm
4:15pm10:30am
Ninja Yellow (50 min, 5-11 yrs Level 2)4:15pm
Ninja Green (50 min, 5-11 yrs Level 3)4:15pm4:15pm
Beg Tumbling (1 hour, 6+ yrs)4:15pm10:15am5:15pm
Inter. Tumbling (1 hour, 6+ yrs)6:15pm4:45pm
6:30pm
6:15pm11:15am
5:15pm
6:15pm
Advanced Tumbling (1 hour, 6+ yrs)5:15pm5:15pm
Elite (1-1/2hr) 6:30pm
12:15pm
6:15pm
7:15pm
Pre-Team 1 Girls (1-1/2 hours, 6+)4:15pm5:45pm10:30am
4:15pm
12:15pm
4:15pm
5:45pm
Pre-Team 2 Girls (1-1/2 hours, 6+)4:15pm11:00am
6:15pm
6:30pm4:30pm
5:45pm
Girls Advanced Gymnastics (2 hours, 6+)4:00pm4:30pm4:15pm3:30pm
Pre-Team Boys (1-1/2 hours, 6+)6:15pm11:15am
4:15pm
Boy Advanced Gymnastics (2 hours, 6+)5:30pm
Team GirlsG/P 5:30pm-8:30pmG/P 9:00-12:00pm
All 10:00-12:00pm
B/S 4:30-6:30pm
S/G 6:30-8:30pm
All 9:00-12:00pm
B/S 4:30-6:30pm
S 6:30-8:30pm
G/P 9:00-12:00pm
S/G 5:30-8:30pm
All 9:00-11:00amBars 10:00-11:00am
All 10:00-12:00pm
Team BoysAll 4:30-7:30pm
4/5 10:00-12:00pmAll 9:00-12:00pm6 4:30-7:30pmCond 8:30-9:30am
5/6 9:30-11:30am
6 11:30-12:00pm
Gymcats gymnastics and Ninja Zone Summer 2018 Schedule